Habertürk 04.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, kedilerine güvenmelerini ancak kendilerini dev aynasında görmemelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek olan Jüpiter, özellikle kendi kazanımınız dışı elde edilecek gelir anlamında etkilidir. Kişi bu yansıma altında çıkarlarını öne alabilir ve yere sağlam basmak isteyebilir. 12 yılda bir gelen ve çoğunlukla şans olarak değerlendirilen Jüpiter konusunda ben yine de temkinliyim. Nedeni, Jüpiterin Boğa burcu geçişinin bu evde abartılı kullanım riskidir. Kişi gelişmek ve büyümek amaçlı düşünerek ödemeyeceği bir kredi borcunun altına girebilir. Çok kazanacağını düşünür. Evet belki doğrudur. Ancak plansız bir borç yükü kazançtan ziyade yük oluşturabilir. Bu şansı öyle değerlendirelim ki, işimize yarasın. Ayrıca Jüpiterin geçeceği bu alan başkalarıyla bütünleşme evidir. Oysaki Jüpiter Boğa kendine dönük düşünür. Kişi iş ortağıyla yolunu ayırmak isteyebilir ve tek başına işini sürdürmek isteyebilir. Böyle bir durumda bunun için sermaye durumunuz yeterli mi veya bir borç altına girerek yalnız yola devam etmek için gücünüz var mı sorularına bilinçli bir şekilde cevap aramak lazım.

Eşinizin parasal gücünü yükseltici olan bu enerjiyi lütfen olumlu bir bütçe çerçevesinde düzenleyiniz. Jüpiter Boğa burcundayken insan kendi değer yargılarına göre hareket etmek ister. Olumlu manada bu enerji kişinin kendi kazanma yeteneğine güvenmesi anlamına gelir ancak bir yandan da bu güven abartılı bir şekilde yükselirse kendini dev aynasında görmesi mümkündür. Kaynaklarını çarçur eden kişi haydan gelen huya gider misali bu altı ayın nasıl geçtiğini bile anlamayabilir. Benim tavsiyem gücünüz varsa yatırım yapmanız, ev, emlak gibi. Gücünüz yeterli değilse ekonomik şekilde yaşamaya çalışınız. Eğer kredi ihtiyacınız varsa faiz oranları bütçenize uygun bir borcun altına girin. Bu konularda gözden geçirme anlamında 30 Ağustos-6 Aralık tarihleri arasındaki geri hareket işinize yarayabilir.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER