Habertürk 05.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, ön yargılarından uzak bir şekilde etrafları ile temasa geçeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 05 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler, Perşembe günümüz İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. İletişimde bulunma arzunuzun yoğun olduğu bugün, ön yargılardan uzak bir şekilde etrafınızla temasa geçmeniz mümkündür. Bilgilenmek, bildiğini başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanların sizden yarar görmelerini sağlar. Zihinsel açıdan mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızı sağlayan bu etki altında konuşmak kadar dinlemek de önemli olup özellikle sağlıklı bir diyalog için gerekli bir özelliktir. Bu enerji günlük temaslarınızda gerçek bilgiye ulaşmanızda size pratiklik sağlayabileceği gibi, anlamadığınız konularda yerinde sorular sorarak bilgilenmenizde de yardımcıdır.

Saat 18:38 itibariyle Ay-Satürn olumlu görünümü sayesinde aranızda sorun olan partnerinizle pürüzleri gidermek kolaydır. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus duvarları yıkmak değil, bilakis tamir etmeye çalışmaktır. Genel olarak böyle bir etki altında insan ciddi niyetle düşündüğünde, olayları olgunlukla ele aldığında problemler gayet kolay çözüme kavuşur.

Güçlü bağlantılar kurabilmeniz, aktif bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER