Habertürk 06.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, ilişkilerinde dengeleri yerine oturmak için gayret gösterebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler, Ay-Aslan burcu geçişi günün etkili ve belirleyici enerjisi olarak ön planda. Bu sayede, kişiliğinizi ve yaratıcı olan güçlerinizi ortaya koyabilmeniz mümkün. Yani sizi ışıklandırıyor ve doğru yolu keşfetmeniz için rehberlik ediyor. Saat 06:04 Ay-Merkür olumlu görünümü altında, hayatın güzelliklerine olan düşkünlüğünüzü yükseltirken, sizi mutlu edebilecek alanları keşfetmeniz son derece kolay. Fikirlerinizi rahatlıkla dile getirirken, etrafınızdaki insanlarla güçlü bağlantılar kurabilir, istikrarlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Saat 12:36 itibariyle Ay-Satürn ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm, ilişkideki dengelerin yerli yerine oturmasını sağlamak için sizi uzlaşıya davet ediyor. Bu daveti içtenlikle kabul ettiğinizde karşı tarafın size karşı anlayışlı olmaktan başka çaresi kalmıyor. Tam tersi davrandığında kaybedeceğinin farkına varıyor.

Saat 21:48 itibariyle Güneş-Ay arasındaki olumlu etkileşim, doğru iz üzerinde yürüyerek doğru hedefe doğru yol almanızı sağlıyor. Karşınıza çıkan kişilerle her türlü konuda anlaşmanız mümkün. Yolculuklar, yabancılarla kurulan diyaloglar, yeni bir şeyler öğrenmenin güzellikleri derken, gece boyunca kendinizi huzurlu hissetmeniz gayet kolay gözüküyor.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER