Habertürk 07.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, aşırı fedakarlıkta bulundukları konuları dengeye kavuşturabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler bugün sırasıyla Ay-Mars ve Ay-Venüs arasında oluşacak zorlu görünüm altında, ideallerinizi bir an evvel gerçekleştirme dürtünüz yoğundur. Eldeki imkanlar dahilinde yapabileceğinizi, altından kalkabileceğinizi düşündüğünüz kararlar verebilirsiniz. Ancak ben bugün böylesi hızlı ve radikal gelişmeler konusunda dikkatli olmanızdan yanayım. Biraz daha araştırmakta fayda olduğunu söylemek isterim.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu zaman dilimi içinde, kişiliğinizi ve yaratıcı gücünüzü hangi alanlar üzerinde ifade etmek istiyorsanız ona göre eksiklerinizi tamamlamanız yararlı olur.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, oldukça dikkatli bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Aşırı fedakarlıkta bulunduğunuz durumları dengeye kavuşturmanız yolunda sizi destekleyicidir.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşan görünüm önümüzdeki birkaç gün boyunca etkilidir. Uzun zamandır düşündüğünüz yeniliklerle ilgili bilgi sahibi olmanızı tecrübeli kişilerden destek görmenizi, iş ve akademik konular üzerinde araştırmalarda bulunmanızı sağlar. Bu bağlantılar 19 Haziran tarihinde yerli yerine oturmaya başlar. Şu aralar iletişimde bulunmaktan çekinmeyiniz. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alanla ilgili eksiklerinizi tamamlayınız. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, yeni bir arkadaşlığın işaretidir. Sizi heyecanlandıran bu kişiyi bir an önce tanımak isteyebilirsiniz. Kimileriniz bu etki altında, bir meseleyi çözebilmek için taraflar olarak bir araya gelebilirsiniz. Moral bulmak amaçlı kısa bir seyahate çıkmak iyi fikir olabilir.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER