Habertürk 09.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, hayatın anlamı hakkında doğru ve akıllıca tespitlerde bulunabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Venüs, sizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı bir iletişim kurabileceğiniz, kendinize özgü yollarla doğruyu bulabileceğiniz, karşınıza çıkan kişiler aracılığıyla hoşgörü geliştireceğiniz, hayatın anlamı hakkında doğru ve akıllıca tespitlerde bulunacağınız bir dönemdir. Kendiniz dışındaki dünyayı algılama ihtiyacınız ve bu dünyayla bağlantı kurma gücünüz oldukça yükselebilir. Bir çok alanda aynı anda yer almaktan hoşlanan ruhunuz, değişik insanlar tanımaktan da oldukça zevk duyacaktır.

-İlişkisi düzgün seyirde gidenler açısından bu dönemin anlamı, uzun veya kısa seyahatlerin göstergesi olarak göze çarpıyor. Birlikte çıkacağınız yeni keşiflerde bulunabileceğiniz bu süreçte, hayatı farklı açılardan birlikte görebilmeniz, tespitlerde bulunmanız mümkündür. Bir durum üzerinde düşünmek, neden ve niçin sorularına birlikte cevaplar bulmak, dışarıdaki hayatın güzelliklerinin tadını beraberce çıkarmak bu enerjilerin size sağlayabileceği olanakların en başında gelmektedir. Akıl, gerçek ve ruh sanki bütünlük oluşturmuş ve sizin bedeninizde hayat bulmuş gibidir. Bavulunuz kapınızın arkasında hazır bir çift olarak, bütçeniz çerçevesinde değişik ve ilginç yerlere seyahatler yapabilir, eğer bu olanağınız yoksa hafta sonları kısa gezilerle stresinizi üzerinizden kolayca atabilirsiniz.

-İlişkisinde sorun olanlar açısından dönemin enerjilerini değerlendirirsek, her ikinizin de tarafsız ve mantıklı olmanız gerektiğini, yeri geldiğinde birbirinizin sınırlarına sert bir şekilde dayandığınızda, sevgi ve şefkat hislerinizi devreye sokarak durumu dengeye kavuşturmanızın gayet olumlu olacağını söyleyebilirim. Bu süreç özgürlük olgusunu ve sorunlardan kaçış isteğinizi gösterdiği için bir bakıma zor bir zaman dilimidir. Fakat bunun da çaresi, güçlü bir iletişimden geçer.

-Bu dönemin ilişkisi olmayanlar ve her yaş grubu için genel olarak anlamı, sosyal hayatın içinde birçok yeni insanla temas etmenizde ve ilişkiler kurmanızdaki kolaylaştırıcı etkisidir. Bir Terazi olarak her zaman yenilikte bulunmaktan, hoşa gitmekten, aşk konusunda titizlenmeden bağlantı kurmaktan yanasınızdır. Şimdi sizler için biçilmiş kaftan olacak bu dönemde yabancılarla temasınız kolaylaşabilir, ilginç insanlarla tanışabilir, maceralar yaşayabilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz, başka bir şehir veya ülkede bulunan bir kişiyle yakınlaşmanız mümkündür. Bu durumda yolculuklar fazlasıyla gündeme gelebilir. Fakat şunu da belirteyim ki, bu etki altında başlayan bir ilişki çok uzun soluklu olmaktan ziyade, yüzeysel ve çabucak geçmeye adaydır. O nedenle gönül ilişkilerinde mantıklı düşünmeyi de elden bırakmayınız.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER