Habertürk 09.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, mesleki konular ve ikili ilişkilerde temkinli olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler yeni haftamız saat 09:52 de Ay-Mars arasındaki zorlu görünümle başlıyor ve ardından Ay, saat 12:35 olana dek boşlukta kalıyor. Bu iki oluşum, mesleki konularda ve kişiler arası ilişkilerde sizi temkinli olmaya, akıllı davranmaya çağırıyor. Hassasiyetiniz yoğun ve takdir edilme arzunuz ön planda. İtibarınıza fazlasıyla önemsemektesiniz. Kendinizden, ailenizden, başarılarınızdan söz ettirmek istiyorsunuz. Geleceğinizi garanti altına alacak şekilde ve kimsenin kahrını çekmeden hayatınızı devam ettirmek için var gücünüzle çalışıp çabalamaktasınız. Bu duygularla güne uyanırken, boşluk süresince dikkatli olmakta fayda var. Seçeneklerinizi şöyle güzel bir şekilde gözden geçiriniz. Evham yapmadan, aşırı duyarlı davranmadan olana bitene bir bakınız.

Saat 12:35 itibariyle Aslan burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, dış dünyada kendinizi ifade gücünüz yükseliştedir. Ancak ikili ilişkinizde, iş ortaklığınız veya rakiplerinizle olan her türlü temasınızda geçmiş konular yine kafanızı kurcalayıcı olabilir.

Saat 18:44 itibariyle yöneticiniz Venüs ile, iletişim ve haberleşmeden sorumlu Merkür gökyüzünde kavuşacak. İş ortaklığınızdaki adil paylaşım- eşinizle olan duygusal alışverişiniz- sizi ilgilendiren yenilik anlamındaki tüm durumları oturup gerçekçi bir şekilde düşününüz. Devamlılık ve sağlıklı bir ilişki yaşamak için bunun şart olduğunu biliniz. Bireysel düşünmek yerine ortak hareket edilirse veya bu doğrultuda ayarlamalarda bulunulursa ay ortası itibariyle rahat bir nefes almanız mümkün hale gelir.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER