Habertürk 10.06.2011

Yay burcu günlük yorumu (10 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ev ve aile ile ilgili konularda ileride sorun olmaması için gerçekçi saptamalarda bulunmalarını öneriyor.

YAY burcu 10 Haziran 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (10 Haziran 2011)

Sevgili Yaylar saat 11:24 itibariyle Venüs-Neptün arasında oluşacak görünüm, günün en önemli enerjisi olarak öne çıkıyor. Bu görünüm eviniz, yerleşim yeriniz ve ailenizle olan ilişkinizi ilgilendiren konularda ileride fedakarlık yapmak ve karışıklıklar-belirsizlikler yüzünden üzüntü duymak istemiyorsanız her şeyin en başından gerçekçi bir şekilde saptanması ve konuşulması gerektiğinin simgesidir. Çünkü bir anda verilen karar daha sonra bir ömür boyu pişmanlık yaratabilir. Ben burada vereceğiniz karar hatalı, yolunuz yanlış demiyorum. Sadece enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Boşanma veya evlilik konusunda da aynı şekilde düşününüz. Ayrılmayı düşünüyorsanız nerede yaşayacaksınız. Ailenizle mi, yoksa tek başına mı? Evleniyorsanız veya ev satın almayı, kiralamayı, evden ayrılmayı düşünüyorsanız yerleşeceğiniz yuvayı, aile ilişkilerini, kendi yetiştiriliş ve yaşama alışkanlıklarınızı mutlaka akıllıca gözden geçiriniz. Yerleşim yerinizi, iş hayatınızla ilgili sözleşme, ortaklık v.b konuları, hiç kimsenin gözünüzü boyamasına izin vermeden akıllıca ele alınız. Arabuluculuk yapan kişilere dikkat ediniz.

Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden huzur hiç eksik olmasın. Yanılgısız, sıkıntısız bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER