Habertürk 10.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, mali açıdan güçlenmek ve köklü bir değişimde bulunmak için olabildiğince akıllı davranmak gerektiğini söylüyor.

Yay burcu 10 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz Ay-Boğa burcu seyrinin, maddi ve manevi anlamda dikkatli hareket etmeyi gerektiren yansıması altında başlıyor. Doğal olarak insan, bastığı yeri bilmek zorunda. Günün etkili ikinci enerjisi, Venüs ve Pluto gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu güçlü oluşum, kazancınızla alakalı konularda destekleyicidir. Ancak uyulması gereken noktalar vardır. Bu noktaların başında, sosyal ilişkileriniz ve çalışma hayatının içinde birebir temasta bulunduğunuz insanlarla güç birliğinde bulunmak, ortaklaşa hareket etmek, sorumsuz davranmamak geliyor. Mali açıdan güçlenmek ve köklü bir değişimde bulunmak için olabildiğince akıllı davranmak lazım.

Bilirsiniz güçlü konumda bulunan kişilerle ilişkinize dikkat ederseniz isteklerinizi kabul ettirmeniz kolaylaşır, yeteneklerinizi doğru alanda değerlendirirseniz huzurlu bir iş yaşamınız olur, önceliklerinizin farkında olursanız boşa zaman kaybetmemiş olursunuz ve zamanı iyi değerlendirirseniz başarıya ulaşmanız mümkündür. Zaten böyle düşünen kişiler yaş tahtaya ayak basmaz, fire vermez ve olasılıkları iyi hesap eder. O zaman bugün bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeye çalışınız.

Her karanlığın aydınlık bir sabahı vardır. Güneşin ışıkları altında umutlarınızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER