Habertürk 11.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, partnerleri ile olan bakış açısı farklılığı nedeni ile olayları zorlamamalarını ve kendi haline bırakmalarını öneriyor.

Yay burcu 11 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Sevgili Yaylar haftanın son iş günü, gayet dinamik ve oldukça aktif enerjiler altında başlamakta. Ay İkizler burcu seyri siz Yaylar için özgürlük kelimesinin her alanda etkin hale gelmesi anlamını taşımaktadır. Akıl ve zeka, yargı gücü ve mantık hemen hemen her konuda ön plandadır. Özellikle ilişkinizle ilgili mevzularda siz ne kadar derin düşünmeye çalışsanız da, partnerinizin yüzeysel hareket etmesi, olayları hafife alarak alaylı konuşması canınızı fena halde sıkabilir. Jüpiter insanı olarak siz, elinizden geldiğince gelişmek ve büyümek adına düşünürken, onun böylesi delişmen halleri, tutarsızlıkları karşısında ne yapacağınızı bilemez hale gelebilirsiniz.

Çünkü tek başınıza altından kalkamayacağınız sorunlar vardır. Bunların konuşulup bir şekilde çözüme kavuşması gerekmektedir. Fakat sizin bakış açınızla, onunki arasındaki bu uçurum, hevesinizin kaçmasına neden olabilir. Böyle bir durumda yapılması gereken en azından bugün için olayları zorlamamak ve kendi haline bırakmaktır. Çünkü bugün partnerinizin sizinle ortak bir şekilde hareket etmesi pek mümkün olmayabilir. Siz zorladıkça, o daha fazla uzaklaşmayı tercih edebilir. Bu durumda benim tavsiyem, böyle bir etkiye tepki göstermek yerine, kenara çekilerek beklemede kalmanızdır. Bu durum onun dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Gün boyu huzur, mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

İremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER