Habertürk 11.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ideallerini, nasıl bir yaşam sürmeleri halinde daha verimli çalışabileceklerini, içsel olarak sorgulamayı öneriyor.

Yay burcu 11 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar Cuma günümüz Boğa burcunda ilerleyen Ay ile Kovada seyrini sürdürmekte olan Güneş arasındaki ilkdördün görünümü altında şekilleniyor. Bu oluşum, zorunlulukları sebebiyle geleneklere uymak zorunda olan bireyin sistemle kavgasının işareti olabilir. Kişi bir yandan özgürce hareket etmek, fikirlerini açıklamak, paylaşmak isterken, parasal veya farklı nedenler yüzünden gereksiz bir çok kural ve detaya uymak mecburiyetindedir. Bir başka bunun tam tersi olabilir. İşi dolayısıyla sürekli aktif olmak zorunda kalan birey, aslında dingin bir yaşamı arzuluyordur. Sakin bir hayatım ve güvenli bir gelirim olsun bu bana yeter diye düşünüyordur.

Son örnek: Kişi bir an önce sıra dışı, farklı bir şeyler yaparak bildiği yöntemlerle ilerlemekten yanadır. Ancak gelişmesi ve büyümesi için belli bir eğitim döneminden, zorunluluktan geçmesi gerekiyordur. Peki bugünü olumlu geçirmenin yolu nedir? Öncelikle ideallerinizin ne olduğunu, nasıl bir yaşam sürmeniz halinde daha verimli çalışabileceğinizi, paranın yaşamınızdaki önemini içsel olarak sorgulamanızdır. Ancak saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında keskin kararlar vermekten uzak durulmalıdır.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER