Habertürk 12.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ilişkilerini ilgilendiren konularda problemin nereden kaynaklandığını bir kez daha düşünebileceklerini söylüyor.

Yay burcu 12 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar, Ay-İkizler burcu etkinliği altında, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek ve yarınlarınızı garanti altına alabilmek için her şeyden önce kendinizi rahatça ifade etmenizi sağlayan, sosyal güvencesi olan ve huzurlu bir şekilde görevlerinizi yerine getirdiğiniz bir meslek yaşantısına ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Çünkü ne olursa olsun, mutsuz ve keyifsiz bir şekilde sürdürdüğünüz ve sizi bir türlü tatmin etmeyen durumların yaşandığı bir yerde çalışmanın zamanla üzerinizde yaratacağı baskının farkındasınız.

Belli bir işi olmayan kişiler için bu düşünceler çok daha zorlu hisler yaşatabilir. Günlük enerjiler altında hiç kimseyle paylaşamadığınız sorunlarınız nedeniyle her ne kadar mutlu gibi görünüyorsanız da içinden çıkamadığınız problemleriniz bulunmaktadır. İlişkinizi ilgilendiren konularda üzerinizdeki sorumluluğun bilincinde olarak asıl problemin nereden kaynaklandığı konusunda bir kez daha düşünebilirsiniz. Yapılması gereken, kişisel yönden doyuma ulaşmanızı, huzur bulmanızı sağlayan tarzda kararlar almak olmalıdır.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER