Habertürk 13.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, bazı girişimlerinin olumlu sonuçlanması için çevrelerindeki insanlarla sağlıklı bağlar kurmalarını tavsiye ediyor.

Yay burcu 13 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Sevgili Yaylar, Pazar gününe Ay ve Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında başlamaktasınız. Yaptığınız işlerin ve bazı girişimlerinizin olumlu manada sonuçlanması için benim size tavsiyem, çevrenizdeki insanlarla sıkı bağlar kurmaya çalışabilirsiniz. Kimileriniz yüreğinizde güvensizlik ve çaresizlik hissetseniz bile, görüntünüzde değişime açık haliniz net olarak bellidir. Yani korkularınızı gizlemeyi ve kendinizi güçlü göstermeyi bir şekilde başarabilirsiniz. Sezgilerinizin gücü hakikaten bugün gayet yoğundur. Bu güç sizi kimi zaman yaşadığınız duygusal sıkıntılardan veya çevrenizde olabilecek ters durumlardan rahatlıkla koruyabilir. Eleştirmek veya insanları kendi tarafınıza çekmek gibi bir niyetiniz yoktur.

Amacınız sadece, daha fazla gelişmek ve büyümektir. Bunu sağlarken, kimsenin ve hiçbir nedenin kurbanı olmadan tek başınıza ayakta durmak isteyebilirsiniz. Bağımlılık veya birilerinin güdümü altında yaşamak değil, elbirliğiyle durumların üstesinden gelerek yaşamınızı sürdürmek niyetindesinizdir. Kimi zaman bilinçli ve maksatlı bir şekilde insanları güldürmeye mutlu etmeye çalışırsınız bazen de bıraksalar da başımı dinlesem modunda olabilirsiniz. Benim tavsiyem ise, başkalarının ne düşündüğü yerine, sadece kendi isteklerinizi merkez almanızdır. Tabii ki dozunda olmak şartıyla.

Pazar gününüz umduğunuzdan daha güzel geçsin. Sevdiklerinizle bir arada olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER