Habertürk 13.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ilişki sorunlarında, her iki tarafın da birbirinin özlük haklarına saygı göstermesi ile sorunların çözülebileceğini söylüyor.

Yay burcu 13 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Ay düğümü geçişleri, kişisel açıdan ruhunuzun gelişim yolundaki yükseliş aşamasını işaret etmektedir. Gizli yeteneklerinizin ve becerilerinizin yoğunlaşması, bilincinizde meydana gelen aydınlanmalar, daha önceden geliştirilmemiş özelliklerinizin farkına varma gibi alanlarda etkilidir. Ancak karşıt burçta ilerleyen Güney Ay düğümü doğal olarak ilişkinizle alakalı konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerektiğini gösterir. İş ortaklığı konularında da durum böyledir. Sürekli olarak kendi haklılığınızdan dem vurmak, kimi zaman partnerinizle aranıza duvar örnek, sizden farklı düşünen bir insana tahammülsüzlük göstermek gibi durumlar yaşanabilir. Halbuki yapılması gereken dengeyi iyi muhafaza etmeye çalışmaktır.

Bu devrede yaşanabilecek bir diğer gelişim ilişki konusunda geçmişe özlem duyma, takıntılı ve yüzeysel hareketlerde bulunma ve gerginliktir. Doğal olarak bu durum beraberliğinizde sorunlara yol açabilir. İletişim konusunda dikkatli davranılırsa ve her iki taraf da birbirinin özlük haklarına saygı gösterirse problemler büyümeden çözüme kavuşabilir. Ay düğümleri ruhun gelişim aşaması dediğimize göre kişinin ruhsal tekamülü için doğal olarak geliştirmesi(Kuzey düğüm) ve geride bırakması(Güney düğüm) gereken davranış biçimleri vardır. Kaldı ki, Kuzey düğüm burcunuzda ilerlediğine göre, sizin gelişim yolundaki sınavınız çok daha önem arzetmektedir. Artık ilişki konusunda yüzeysel seçimlerde bulunmak yerine, mantığınızı devrede tutmanız mutlaka şarttır. Şimdi siz Kuzey düğümün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla bir yaş olgunlaşıyor ve Yay burcu olmanın özelliklerini yeniden test ediyorsunuz. Kendinize güvenmeyi, sezgilerinize kulak vermeyi, büyümeyi ve gelişmeyi deneyimlemektesiniz. Zihniniz yeni fikirlerle dolmaya başladığında gelişip serpildiğinizi fark edebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konu, dağılmamak. Siz kendinizi geliştirdikçe, doğru tercihlerde bulunacak ve bundan sonra ilişkilerinizde daha mutlu olduğunuzu hissedeceksiniz.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansıması yer almaktadır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER