Habertürk 14.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, bağımlılık duygusu nedeni ile eski sevgililerini düşünebileceklerini söylüyor.

Yay burcu 14 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar yeni hafta, Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Bu enerji maddi ve manevi açıdan kendinizi güvende hissetmek için başkalarıyla işbirliği yapmanız gerektiğini göstermektedir. Kıskançlık, paylaşımsızlık ve iletişimsizliğin size bir yararı olmadığı gibi, sırf kendi doğrularınız konusunda inatçı davranmanızın da hiçbir anlamı yoktur. Yüreğinizde bazı korkular taşıyor olabilirsiniz. Atacağınız adımdan eminsinizdir fakat sistem dışı olabilecek gelişmeler sizi korkutuyordur. Özel hayatınızda partnerinizle aranızdaki ten uyumu son derece değerlidir. Fakat bunu rahat bir şekilde yaşamanız için ona güven duymanız gerekmektedir. Kimileriniz cinselliği ilişkisinin bir teminatı olarak görebilir bazılarınız ise sırf bu nedenle yanlış giden bir ilişkiyi bitiremiyor olabilir. Hatta eski sevgilisiyle tekrar bir araya gelmeyi düşünenler bile olabilir. Çünkü bağımlılıklarımız gün boyu bizi baskı altına almakta.

Saat 10:38 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşacak görünüm, iletişimsel konularda sıra dışı düşünme ve hareket etme özgürlüğü anlamına geldiği gibi, fikirlerinizi paylaşım anlamında da sizleri destekleyicidir. Yenilikçi bakış açınız, canlı ve enerjik oluşunuzla kimsenin gözünden kaçabilmeniz mümkün değil. Tarafsız, sempatik ve hoş sohbetliliğinizle girdiğiniz her yere hakimiyetinizi kabul ettirebilirsiniz.

Hedeflerinizle ilgili olarak, acele karar vermemeniz gereken bugün gerçekçi düşünmekte fayda var. İlişkinizle ilgili mevzularda ise, Sevgililer günü sizin açınızdan pürüzlerin düzeltilmesinde etkili olabilir. Ancak illaki sonuç almak için acele etmemekte fayda var. Siz bir adım atın ve beklemede kalın. Eminiz ki sonuç umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişebilir.

Sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,
Sevgililer gününüz kutlu olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER