Habertürk 15.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, tedirgin oldukları konuları, bilhassa durumun sorumlusu olan kişi ile karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmalarını öneriyor.

Yay burcu 15 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar, gün boyu sürecek enerjiler altında, bağımlılık duyduğunuz her konuyu sessizlik içinde ele almanız ve asıl varmak istediğiniz noktayı tespit etmeniz faydalıdır. Bunları yapabilmenizde size destek verecek Ay-Yengeç burcu seyri altında, sadece dikkat etmeniz gereken nokta, aşırı duygusal reaksiyonlardan uzak durmanızdır. Evet yaşamınızı gözden geçirin fakat bunu yaparken olayları negatif tarafından görmeye çalışmayın. Kişisel açıdan, risklerden uzak durmaya özen göstermeniz gereken bugün, her şeyi ve herkesi kontrol etmeye çalışarak kendinizi güvende hissetmeniz mümkün değildir.

Ayrıca sizi tedirgin eden konuları, başkalarıyla değil, bilhassa durumun sorumlusu olan kişi veya kişilerle karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmanız, günü daha huzurlu geçirmeniz açısından son derece faydalıdır. Ayrıca bugün sizin sorumluluğunuz altındaki işleri, belirleyeceğiniz zaman içinde bitirmeye çalışırsanız, hem huzurlu hem de başarılı bir gün geçirmiş olursunuz.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER