Habertürk 17.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, yaşamlarını yönlendirmek adına hedeflerine kilitleneceklerini ve aktif olacaklarını söylüyor.

Yay burcu 17 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Sevgili Yaylar size güç katacak Ay-Aslan burcu enerjisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Bugün, yaşamınızı yönlendirmek adına hedeflerinize kilitlenme ve aktif olma gününüz diyebiliriz. Güven duygunuz fırsatların önünüze gelmesini beklemek yerine bizzat hedefinizin üzerine giderek elde etmeniz anlamında sizi destekleyicidir. Doğuştan sahip olduğunuz yeteneklerinizi, tecrübelerinizi büyük bir beceriklilikle ortaya koyabilirsiniz. Bugün her eyleminizi destekleyecek öz güvene sahipsiniz. Yani bir adım atarken kendi içinizde çelişkiye düşmenize gerek yoktur.

Saat 21:59-22:53 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluğa girmeden önce Neptünle karşıtlık yapan Ay etkisi altında, çocuk olmak isteği ruhunuzu sarabilir. Çünkü böyle olduğunuzda hiçbir şey sizi fazlasıyla üzmeyecektir. Yaşamın zorlukları ve karmaşası o denli sıkıcıdır ki, sürekli koşuşturmak zorunda olduğunuzu ve bir çemberin içinde dolanıp durduğunuzu düşünebilirsiniz. 22:53 sonrası Başak burcunda ilerleyen Ay, başkalarını oldukları gibi kabul etmenizi zorlaştırır. Şu kişi neden böyle yaptı veya neden böyle konuştu diyerek olayları sorgulamaya başlarsınız.

Doğan yeni gün, tüm dileklerimizin gerçekleşmesini sağlasın. Güzelliklere doğru yol almamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER