Habertürk 18.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, hedefleri için bencil düşünmemelerini, dışarıdan gelen seslere kulak vermelerini öneriyor.

Yay burcu 18 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Sevgili Yaylar Cuma günümüz önemli bir görünümün etkisi altında başlıyor. Saat 15:54 itibariyle Merkür ve Satürn gezegenleri karşı karşıya geliyor. Bu görünüm tüm burçları farklı alanlarda düzenlemede bulunmaları adına zorluyor. Aslında buna zorlama demek yerine işbirliğinde bulunmaya çalışırsak büyük bir güç sahibi olabiliriz demek daha doğrudur. Peki bu işbirliği sizler açısından hangi konular üzerinde gerekiyor. Aşk hayatınız, maceralarınız, hobileriniz, yaratıcılık gerektiren tüm faaliyetleriniz mercek altına alınıyor.

Siz bu mevzularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, hayatın lezzetini çıkarmak isterken, başkalarına uymak zorunda kalabiliyorsunuz. Yani şartlarınız gereği birileriyle işbirliği içinde olmanız lazım. Tabii ki bu durum bir Yay için rahatsız edici. Peki ne yapmak lazım? Gerçek amacınızın ne olduğunun farkına varmanız. Bu çok önemli. Eğer bir hedefiniz varsa ve bu hedefe varmak niyetindeyseniz bencil düşünmemek dışarıdaki seslere kulaklarınızı tıkamamak yeri geldiğinde el ele tutuşarak büyümek en doğrusu. Yani kendinizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz son derece önemli.

Güç kazanmanız, sevgi bulmanız ve zorlukları kolaylıkla aşabilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER