Habertürk 19.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, peşinden gittikleri kişi veya durumlar onları bilinmeze sürüklüyorsa, irade ile amaçları olan yolda ilerlemelerini tavsiye ediyor.

Yay burcu 19 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında etkili olacak, Güneş- Balık burcu seyri ilişkiler anlamında önem taşıyor. Güneş bildiğiniz gibi kendinizi ifade gücünüz ve bilinçli istekleriniz kişisel canlılığınız anlamına geliyor. Bu tarihler arasında, başta büyükleriniz olmak üzere, özel ilişkiniz, evinizle alakalı tüm gelişmeleri, belirli bir yaşta iseniz yaşlılığınızı geçirmeyi düşündüğünüz yeri, içsel emniyet duygunuzu kısaca toplumsal hayatın neresinde yer aldığınızı belirlemeniz ve güvenliğinizi ele almanız gerektiğini iyi düşünmeniz ve saptamalarda bulunmanız lazım. Balık burcunda ilerleyen Güneş, değişkenlik yaratıcı ve sınırsızlık özlemi duymamıza neden olacağından, yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçeklerin ışığı altında hareket etmek, karar vermek durumundasınız.

Dışarıdan gayet hoş gelse de, eğer kararlarınızın sonuçlarını kestiremiyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Aslında mantıklı düşündüğünüzde ve sağduyulu davrandığınızda bunların gerçekle pek ilgisi yoktur. O yüzden lütfen akıntıya uyarak yol almayınız. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek her zaman güzeldir. Ama bu hayallerin yaşadığınız dünya veya içinde yer aldığınız koşullarla uygunluğu yoksa, o zaman hamlede bulunmayınız. En başından bu yana ne amaçladıysanız, hedef olarak neyi koyduysanız buna uygun şartlar karşınıza çıkarsa değerlendiriniz. Peşinden gittiğiniz kişi veya durumlar sizi bilinmeze sürüklüyorsa iradenize sahip çıkarak yine amacınız olan yolda ilerleyiniz.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER