Habertürk 02.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ilişkilerinde sorunlar varsa, arkadaşça davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve paylaşımda bulunarak altından kalkabileceklerini söylüyor.

Yay burcu 02 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Sevgili Yaylar, 2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, burcunuzla uyumlu bir enerji alışverişi oluşturduğundan, sizler için ferahlandırıcı, eğlendirici ve diğer alanlardaki sıkıntıları azaltıcı bir joker kartı gibidir. Yolculuk, haberleşme ve yakın çevrenizde bulunan insanlarla bağlantılar kurarak hoş sürprizler yaşamınız ve yeni aşklara yelken açmanız açısından gayet keyifli bir dönemdir. Hatırlarsanız bundan önce Venüs Oğlak burcu seyrini yaşamıştık ve sizler açısından disiplin edici bir yansımaydı. Fakat Kova burcunda ilerleyen Venüs kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, geleneksel kurallarla çevrili bir aşk yerine, fikirlerinizi paylaşacağınız bir insanı tercih etmek yönünde size enerjiler sunabilir. İlişkilerde genel olarak bireyselliğiniz ön plandadır ve beraber olduğunuz veya olacağınız kişinin de kendi kimliğine sahip çıkmasını bekleyebilirisiniz. Bu tarzda davranan kişileri oldukça çekici bulabilirsiniz.

Arkadaşlık etmek, grup faaliyetleri içinde yer alarak ortak hobilerinizi paylaşmak, faaliyetlerde bulunmak, zevkli, uyumlu ve sıradışı güzelliklerin birlikte tadını çıkarmak yine bu dönemde üzerinde durduğunuz önemli kriterlerdir. Çevrenizle bağlantı içinde olacağınız bu süreçte, yıldırım aşklar gündeme gelebilir, çekici, kültürlü, başarılı kişileri tercih edebilirsiniz. İyimserliğinizle, güler yüzünüz ve esprilerinizle girdiğiniz her ortama ışık ve sıcaklık katabilirsiniz. İlişkinizde eğer sorunlarınız varsa bu süreçte, arkadaşça davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve paylaşımda bulunarak her zorluğun altından kalkabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta, farklı görüşte olsanız uzlaşıdan ayna olmanızdır. Tabii ki eğer sevgi birliğiniz kuvvetliyse bunu yapabilmek gayet kolaydır. Bu süreçte Yaylar karşı cinste kafaca anlaşmak ve paylaşımda bulunmaktan son derece zevk alırlar.

Not: Sevgili Yaylar Venüs-Kova burcu geçişi iş ve kariyer konularında da etkilidir. Fırsat bulduğunuzda Mart Aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER