Habertürk 21.06.2011

Yay burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yaylara bugün, şikayet etmeden önce seçimlerini gözden geçirmelerini tavsiye ediyor.

YAY burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Yaylar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesi devam edecek Mars, partnerinizle birbirinizi ilgilendiren konular üzerinde hedeflerinizi iletişimde bulunarak belirlemenin, anlamanın işaretçisidir. Farklı amaçlar peşinde olsanız dahi birbirinize saygı göstererek, arkadaşlık olgusu içinde paylaşımda bulunarak ilerleyebilirsiniz. Bu dönemi huzurlu ve uyumlu bir şekilde geçirmek için benim size tavsiyem, ortak ilgi alanları yaratmak, birlikte aktivitelerde bulunmak, sanki ilk tanışmışsınız gibi birbirinize özen göstermektir. Birbiriniz üzerinde baskı kurmaya çalışınız. Çünkü o sizden, siz de ondan farklı iki ayrı insansınız. Sevginizi büyütmek için el ele vermek, farklı yönlerinizin tadını çıkarmak yerine kavga etmek niye?

İlişkisi olmayanlar için bu süreç, arkadaşlık olgusu içinde, iletişim sırasında, bir özel davette, bir yakınınız aracılığıyla, yazışma ve sözel bir irtibat esnasında, yolculukta tanışabileceğiniz kişiyle tanışmanız anlamına gelebilir. Bu dönem çift kısmetliliğin göstergesidir. Aynı anda iki kişi birden talibiniz olabilir. Biraz kararsızlık yaşamanız mümkündür. Bu dönemde önemli olan, seçimlerinizi doğru yapmak, kendi yapınıza, hayat tarzınıza ve yaşama bakış açınıza göre, eşit hak ve özgürlükte olabileceğiniz kişiyle bağ kurmak veya karşınıza çıkan kişiyi olduğu gibi kabul etmektir. Yani şikayet etmeden önce seçiminizi gözden geçirirseniz kafanızın içindeki çıkmazlara cevap bulabilirsiniz. Birbirinizin fikirlerine ve bakış açısına gereken saygıyı gösterdiğiniz takdirde, hem ortaklaşa hareket edebilir hem de zihinsel açıdan uyumu yakalayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken öncelikle birbirinizin arkadaşı olabilmektir. Bu seyir süresince dikkatli olmanız gereken tarihler: 22 ve 28 Haziran olarak öne çıkıyor.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER