Habertürk 21.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, kariyer konusunda bağımlılıkların esiri olmadan ya da meçhul bir yola adım atmadan önce iyi düşünülmesi gerektiğini söylüyor.

Yay burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar yeni bir haftaya adım atarken bizi üç önemli enerji karşılıyor. Bunlardan ilki saat 00:43 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Mars kavuşumudur. Bu oluşum Kova burcunda gerçekleşeceği için, hem ciddi ilişkimizde hem mesleki konularda hızlı ve son derece yenilikçi tarzda düşünür hatta bize karşı çıktıklarında iddialaşırız. Rakiplerimizi saf dışı bırakmak istediğimiz için, genel olarak çevremizdeki kişilere anlayış göstermeyiz. Bize göre bazı kişiler yolumuza taş koymak ve bizi saf dışı bırakmak istemektedirler. Buna mani olmamız gerekiyordur. Kendimizce böyle düşünürken yanılabileceğimizi düşünmeyiz. Dilimiz keskinleşir, sözcükler koparıp atıcı tarzdadır. Bu durum öncelikle ilişkimizde sorunlar yaşatır ardından mesleki olarak bizi güç durumda bırakır. Oysaki yapılması gereken ılımlı bir şekilde durumlar üzerinde konuşmaktır.

Saat 03:05 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşumu, gerçeklerin saptırılmadan konuşulması yerinde olur. İlişkide aksayan noktalar tek tek ele alınmalı ve dürüstçe ifade edilmelidir. Bazen alışkanlıklar bizi esir alır ve yanlışı görmemize mani olur. Özellikle yeni tanışan çiftlerin birbirlerine karşı dürüst olmaları gerekir. Siz kendinizi anlatırken sözcüklerinize dikkat etmeli, aynı şekilde onun da ne dediğini anlamaya çalışmalısınız. Kariyer hayatınızla ilgili konularda da, ne yapmak istediğinizi ve durumunuzu gözden geçiriniz. Ne bağımlılıklarınızın esir olun ne de bilmediğiniz bir meçhule yol alın.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün kavuşumunu yaşayacağız. Bu etki altında, partnerinizin yaşamsal hedefleriyle olan benzerlik ve ayrılıkları iyice gözden geçiriniz. Ona karşı dürüst davranmaya çalışınız ve onun sözlerinde sizi rahatsız eden noktalar varsa bunları da mutlaka sorunuz. Bu kavuşum romantik bir beraberliğin işaretidir. Ancak dikkatli olunmadığı takdirde yanılmanız mümkündür. Hatasız bir iletişim için bugün gözünüzü dört açmakta fayda var.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER