Habertürk 22.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, onlardan saklanan bazı şeyleri bir dedektif gibi izleyerek ortaya çıkarabileceklerini söylüyor.

Yay burcu 22 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Sevgili Yaylar gün boyu Ay-Akrep burcu seyrinin etkisi altındayız. Bunun dışında sabah saatlerinde Ay-Pluto olumlu görünümü bizlerle beraber. Bu iki etki altında, kafanız biraz karışabilir. Çünkü bir yandan hırslı ve tutkulusunuzdur ancak diğer yandan mücadele etmekten kaçınabilirsiniz. Yükselen burç farklılığı nedeniyle kimileriniz oldukça sert tavırlarla kendisine ait olanı bugün ne pahasına olursa olsun bir şekilde korumaktan yanadır. Bu kişilerin giriştikleri işlerde başarılı olmaları tabii ki mümkündür.

Bazılarınız gün boyu sadece parasal konular üzerinde odaklanabilir. Hatta gizli bir şekilde hareket etmekten yanadırlar. Hiç kimsenin ne kadar kazandığını veya neye yatırım yaptığını bilmesinden hoşlanmaz. Genel olarak günlük aktivitede sıkıntılar kimi zaman gözünüzde devleşebilir. Durumların neden aleyhinize olduğunu anlayamadığınız zaman öfkeniz yükselebilir. Fikirleriniz sizi harekete geçirir ve sezgileriniz oldukça doğru çıkar. Mistik konular, ritüeller, kişiler üzerinde etkileme olma, karşı cins üzerinde cazibenizi kullanma isteğiniz yoğundur. Sizden saklanan bir şeyi dedektif gibi izleyerek ortaya çıkarabilirsiniz. Hatta kimileriniz sırf bu başarı nedeniyle ödüllendirebilir.

Gücünüzü her alanda gösterebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER