Habertürk 22.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, gizlilik gerektiren işleri halletmek için gerekli özel enerjinin onlarla olacağını söylüyor.

Yay burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar saat 10:35 olana dek devam edecek enerjiler, özel hayatınızla ilgili konulardaki sorunlarınızı daha mantıklı ve tarafsız bir gözle incelemenizi sağlayabilir. Sanatsal konularda destekleyici bu enerji bazı projeleriniz için umutlandırıcıdır. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta olacağından kısa süreli doyumsuzluk ve keyifsizlik hissetmenizi doğal karşılayınız

Saat 11:09 itibariyle Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında, iç dünyamızın derinlikleriyle temasa geçerek, sıkıntılarımıza çare bulmamız kolay hale gelecektir. Bize çocukluğumuzda öğretilenler ve yaşadığımız tecrübeler, dış dünyadaki mücadelemizde başarılı veya başarısız olmamızda en önemli etkendir. Eğer sevgisiz ve baskı altında büyüdüysek dışa karşı kapalı olabiliriz. Güvenmekte zorlanırız. Oysaki bize bizden başka kimse yardım edemez. İşte bu kavuşum, yaşamın asıl amacının, kendi içimizdeki güven duygusunu yeniden uyandırmanın sırrını bize öğretir. İşte bu sır bizi hem geçmişimizle barıştırır hem de geleceğimizi kurabilmemiz anlamında destekleyebilir. Hiçbir zaman çaresiz değiliz. Sadece bakış açımızı biraz daha genişleterek etrafımızda olan biteni görebiliriz. Uyanışın simgesi olan bu kavuşum özümüzle temasın işaretidir. Bu temas her türlü yarayı şifaya kavuşturmamızda, kendimize güven duymamızda etkilidir.

Saat 11:29 sonrası Akrep burcunda ilerleyecek Ay, gizlilik gerektiren işlerinizi halletmeniz anlamında etkilidir. Bir kurum, hastane veya kapalı mekanlarda çalışan kişiler için uygundur, işlerini daha fazla titizlikle yerine getirmelerini sağlayabilir. Çalışma hayatınızla ilgili önemli bir konuda gözden uzak çalışmanız için uygundur. İşlerinizi sessiz bir şekilde gerçekleştirmenizde yardımcıdır. Derin düşünceler, meditasyon yada dua için uygun zamandır.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER