Habertürk 23.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, şans faktörünün onlardan yana olacağını düşünmelerini tavsiye ediyor.

Yay burcu 23 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Sevgili Yaylar Çarşamba gününün ilk etkili enerjisi, Akrep burcunun son derecelerinde ilerleyen Ayın Mars ile yapacağı görünüm. Bu görünüm, duygularınızın çabucak alevlenmesi ve bir türlü halledemediğiniz bazı sorunların sizi durdurması anlamında etkili. Bu durma hareketi size göre değil. Fakat dış etkenler nedeniyle sabırlı olmak gerekiyor. Tabii ki bu bekleyiş nereye kadar diye düşünebilirsiniz. Saat 15:09 itibariyle etkili olacak Ay-Venüs görünümü, otomatik bir şekilde anlık hissedilen duygular nedeniyle kimi zaman kendinizi tutamamanız anlamına gelebilir. Bir şeyi doğru yaptığınızdan veya doğru düşündüğünüzden eminsinizdir. Ancak bunu dışa yansıttığınızda işlemesi dış şartlar gereği yavaştır veya zamana gebedir. Sizin gibi biri için zaman faktörü zarar anlamına geldiği için doğal olarak tepkisel davranmanız mümkündür.

Saat 22:08-22:45 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluğa düşmeden önce Neptünle kısa süreli bir görünüm oluşturduğunda, bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bunlar baş edemeyeceğiniz kadar uzun süreli değildir merak etmeyiniz. Saat 22:45 sonrası burcunuzda ilerleyen Ay, Uranüsle görünüm oluşturduğunda size tavsiyem, güne uyanırken şans faktörünün sizden yana olacağını düşünmeniz. Böylece Perşembe gününe moral yüksekliği içinde adım atabilirsiniz.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER