Habertürk 23.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, aile ve özel hayatta olumsuz gelişmelere tahammüllerinin olmayabileceğini, olumlu bakmaları gerektiğini söylüyor.

Yay burcu 23 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar, 23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek Mars, aile içi ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde kendi mahremiyetinize verdiğiniz önem daha belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Kimi zaman bu yüzden değişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Ev alanı içindeki huzurunuzu kimsenin bozmasını istemezsiniz. Özellikle Bayan Yaylar baba veya eşlerinden kendilerine karşı daha anlayışlı davranmalarını beklerler. Bu hassasiyet getirici enerji Yay gibi fiziksel enerjisi yüksek, pozitif düşünen kişiler için zorlayıcı olabilir.

Ancak ben Marsı dispozite eden Jüpiterin Koç burcunda ilerlemeye başlamasıyla bu yılki Mars-Balık burcu geçişini daha verimli ve olumlu yönde değerlendireceğinizi düşünüyorum. Tabii ki bu, biraz da sizin hayata bakış açınız ve kendinize güveninizle birebir alakalıdır. Eğer hayata tutunmayı ve ne olursa olsun her türlü zorlukla mücadele edebileceğinizi düşünüyorsanız, bu enerjinin sizi etkilemesine fırsat tanımazsınız. Yuvanızı dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cesaretle koruyabilir, hoş romantik paylaşımlarla dönemi gayet huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

Mars-Balık burcu seyrinde arzu ettiğiniz atılımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER