Habertürk 24.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ikna güçleri sayesinde başkaları tarafından güvenilen kişi olarak seçilebileceklerini söylüyor.

ay burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar Ay-Akrep burcu seyri altında attığımız gün boyunca kendinizi yenileme ihtiyacınız yoğundur. Maddi konularla ilgili problemler yine karşınıza dikilebilir. Eğer günü, kendi planlarınız dahilinde geçirmenizin önünde engeller varsa, isteklerinizi elde edemediğiniz için gerginlik yaşanabilir.

Saat 11:19 itibariyle Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. İç dünyasında geçmişi, olan biteni, bugünü ve geleceği düşünen kişi, hayatının bundan sonrasında tersliklerle karşılaşacağını sanarak öfkelenir. Bu öfke gün boyu içinizi öyle kemirir ki, sanki tüm dünyanın zorlukları sizi bulmaktadır. Bir yandan hayata düzgün bir yanıt vermek isteyen kişi diğer yandan alışkanlıklarının esiri olmuştur. Kaçacak bir yer yok gibidir. Oysaki yapılması gereken öncelikle sakin olmaktır. Hiç kimsenin mutluluğu bir başkasının tekelinde değildir. Eğer istersek yeni bir sayfa açmamız her zaman mümkündür.

Saat 13:15-14:46 arasında diğer gezegenlerle görünüm oluşturmayacak Ay boşlukta kalacaktır. Yarım kalan işler bitirebilir, durumlar tetkik edilebilir ancak uygulama anlamında bir adım atılması sakıncalıdır. Saat 14:46 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay, sizi destekleyicidir. Sevimliliğinizle, esprilerinizle etrafınızdaki insanları neşelendirebilir, iyimserliğinizle teşvik edebilirsiniz. Başkalarının size güvenmesi, yükselen ikna gücünüz sayesinde gayet kolaydır.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER