Habertürk 26.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, onları başkalarından ayıran ne varsa ilgi uyandıracağını ve bunun da moral vereceğini söylüyor.

Yay burcu 26 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar gün boyu burcunuz üzerinde etkili olacak Ay, doğal olarak sizleri heveslendirici ve ışıklandırıcıdır. Sizi başkalarından farklı kılan neyiniz varsa ilgi uyandırmanızı sağlar ve bu durum moraliniz açısından oldukça etkilidir. Cumartesi gününün ilk etkili enerjisi 02:17 itibariyle Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünümdür. Bu enerji, kendinizi yaşamın zorlukları karşısında her şeye rağmen ayakta tutma çabanızın işareti olduğu gibi, maddi anlamda güce susayışınızın da belirtecidir. Bayan Yaylar babaları ve sevgilisi(eşi) Bay Yaylar ise güçlü kişilerden destek görerek ideallerini gerçekleştirme hevesi içindedirler.

Saat 19:09 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu görünüm güven duygunuzun yükselişi ve çevrenizde bulunan insanlar üzerindeki etkinizin artışı demektir. Bu sayede kendinizi özel ve farklı biri olarak görürsünüz. Saat 20:08 de Ay boşluğa düşmeden önce en etkili görünümünü Uranüsle gerçekleştirir. Ancak bu görünüm hızlı ve beklenilmeyen sürprizlerin işaretçisidir. Bu ister bir aşk ilişkisi isterseniz özgürlük anlamında olsun sizi bir anda harekete geçiricidir. Ancak 20:08-21:32 arasında temkinli olmak gerekebilir. 21:32 sonrası para konusunda daha önlemci olmanız gerektiğini düşünürsünüz.

Keyifli ve umutlu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER