Habertürk 29.06.2011

Yay burcu günlük yorumu (29 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yaylara bugün, hayatları için gerekli gördükleri her şeyi ciddi manada gözden geçirebileceklerini söylüyor.

YAY burcu 29 Haziran 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (29 Haziran 2011)

Sevgili Yaylar yeni günümüz saat 07:16 itibariyle Ay-Satürn arasında meydana gelen olumlu görünümle başlıyor. Aşk ve flört ilişkileri, benliğinizi öne çıkarabileceğiniz alanlarda sağlam kararlar alma yönünde sizi teşvik edicidir. Hayatınız için gerekli gördüğünüz her şeyi ciddi manada gözden geçirebilirsiniz.

İkizler burcunda ilerlemesi devam eden Ay, mantık gücünüzü öne çıkarıyor. Duyguların sizi esir almasına izin vermeden durduğunuz noktayı, içinde bulunduğunuz durumu görebilmeniz mümkündür. İçinde bulunduğunuz durumu kestirme yollardan çözüme kavuşturmak yerine, geçmişte olanları geriye dönerek düşünmek, önceden fark edemediğiniz ayrıntıları yakalamanızı sağlayabilir. Eğer tüm sıkıntınız ilişkinizle alakalı bir konuda ise, size tavsiyem konuşurken, partnerinizin vereceği yanıtları şöyle bir düşünmeniz ve bu yanıtlara göre bir plan yapmanızdır. Bu olabilecek apansız durumlardan sizi koruduğu gibi, düşüncelerinizi güçlü bir şekilde ifade ederek isteklerinizi elde etmenizde de etkilidir.

Güneşin ışıkları altında umutlarımızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER