Habertürk 06.06.2011

Yay burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, hayatın kendilerini olgunlaştırdığını hissedeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YAY burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Yaylar, yeni haftamız Ay-Aslan burcu seyrinin altın yaldızlı ışığı altında başlıyor. Saat 06:04 Ay-Merkür olumlu görünümü sayesinde, inandıklarınızı bir başka insana ifade etmeniz ve bağlantıda bulunarak aksayan durumları çözüme kavuşturmanız mümkündür. Şu aralar son derece önemli konular üzerinde partnerinize veya başkalarına dil dökmek zorunda iseniz biliniz ki bugünkü enerjiler sizi destekleyicidir. En azından ne söylemeye çalıştığınızı anlayan birilerine rastlayabilirsiniz. Belki yine size karşıymış gibi durabilirler. Ancak reddetmeleri pek mümkün değildir.

Saat 12:36 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm sayesinde hayatın sizi olgunlaştırdığını hissedebilirsiniz. Belki de bundan birkaç yıl önce olsaydı bütün bu pürüzler karşısında isyan ederdim diye düşünebilirsiniz. Ancak bugün, olayları olgun bir biçimde kabullenme, tolerans gösterme gücünüz yüksek.

Saat 21:48 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, hem başkalarını dinlemeye hem de kendi bildiklerinizi ifade etmeye çalışabilirsiniz. Ancak şu var ki, ortak bir noktada anlaşmak için sadece tek taraflı bir fedakarlığın işe yaramayacağını biliyorsunuz.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER