Habertürk 07.06.2011

Yay burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, çevreleri ile olan iletişimlerinin güçleneceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YAY burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Yaylar güne Ay-Mars ve Ay-Venüs arasındaki etkili görünümler altında başlıyoruz. Bu iki görünümün yansıması altında daha fazla kazanmak adına iş girişiminde bulunmak, yetersiz kaldığını düşündüğünüz için işvereninizle zam görüşmesi yapmak, sağlığınızla ilgili yeni bir tedaviye başlamak, düşündüğünüz bir yolculuk için ani bir tatil kararı almak gibi durumlar içine girebilirsiniz. Ancak her kararınızı şöyle enine boyuna gözden geçirmeniz hakikaten faydalı olur. Böylece risk almamış olursunuz.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Üzerinizde hakimiyeti olabilecek kişilerle olan irtibatınızda mantıklı düşünceyi her zamanki gibi ön planda tutmalı, isteklerinizin karşılanmaması halinde sabırlı olmalısınız.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızı canlandırıcı, çevrenizle olan iletişiminizi güçlendirici, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşan olumlu görünüm, insanlarla olan temasımızda hem liderlik gücümüzü yükseltiyor hem de bizi bağlantılarda bulunmaya sevkediyor. Bağlantıların sağlam temeller üzerine oturtulması adına bize kuvvet veriyor. Durumlara gerçekçi bir şekilde bakmamızı sağlıyor. Hedefimizi gözden geçirmemizi ve şu an durduğumuz noktadaki eksiklerimizi tamamlamamız gerektiğini hatırlatıyor. Eskiye ait meseleleri özellikle ilişki ve ortaklık konularında tekrar ele almamızı sağlıyor. Ancak burada dikkat edeceğiniz nokta sağlamlığa, güvenilirliğe pirim vermenizdir.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER