Habertürk 07.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (7 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, başkalarının düşüncelerinden ziyade kendi istekleri doğrultusunda hareket etmek isteyeceklerini söylüyor.

Yay burcu 07 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (7 Mart 2011)

Sevgili Yaylar yeni bir haftaya adım atmış bulunmaktayız. Ay, Koç burcunda ilerlediği için, başkalarının ne düşündüğünden ziyade kendi isteklerinizle daha fazla meşgul olabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili her bir durum sizin için önem arzeder. Duygularınız oldukça güçlü ve yoğundur. İlginiz kendi üzerinize çevrilmiştir. Böyle hisler altında doğaldır ki, kimseye taviz vermeye veya alttan almaya gerek duymazsınız. Beklemek size göre değildir. İstediğiniz her şey siz arzu ettiğiniz anda olmalıdır.

Saat 15:20 itibariyle gerçekleşecek Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında, başkalarına uyma ve onların görüşlerini alma zorunluluğu doğar. Bu pek işinize gelmeyebilir. Çünkü engellenmekten hiç hoşlanmazsınız. Bu saatler arasında yaşanabilecek bir başka durum, ortaklaşa hareket etmek zorunluluğudur. Yani siz özgür olmak isteseniz de ekip halinde çalışmanız menfaatiniz açısından yararlı olabilir. Ancak sizin buna uymaya pek gönlünüz yoktur.

Yeni haftanın güçlü enerjileri altında, akıllıca ve sakin bir biçimde ilerlemeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER