Habertürk 07.02.2011

Yay burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, aşk konularında açık ve oldukça net bir şekilde kendilerini mutlu edecek ne varsa dile getirmelerini öneriyor.

Yay burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Yaylar, yeni hafta Ay-Koç burcu etkisi altında başlamakta. Duygularınızı dile getirmenizin kolay olduğu bugün, arzularınızın esiri olmanız da mümkündür. Aşk bugün sizin vazgeçilmeziniz ve doyurulmayı en çok arzuladığınız alandır. Güçlenen benliğiniz, yenilikleri özgür bir biçimde yaşamanız adına sizi itekleyebilir. Açık ve oldukça net bir şekilde sizi mutlu edecek ne varsa dile getirebilir, bunu istiyorum diyebilirsiniz. Bu ateşli enerji hemcinslerinizi geride bırakmanızı sağladığı gibi, yaşamınızla alakalı sorunları da sabırsızca ele alarak çözüme kavuşturmaya çalışmanız anlamına gelebilir.

Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, ne olursa olsun bu gücü sabırsızlık şeklinde kullanmamanız, yeri geldiğinde dengeyi muhafaza etmenizdir. Sıra dışı bir aşk yaşama arzunuz bugün yüksektir. Devam eden ilişkinizle ilgili mevzularda bugün dikkatli olmak gerekir. Çünkü birileri özellikle büyükleriniz veya birlikte olduğunuz kişinin ailesinden biri, beraberliğiniz konusunda yanlış bir söz veya davranışta bulunabilir. Ayrıca bugün parasal meselelerde ödemeyeceğiniz bir borcun altına girmemenizi öneririm. Size vaat edilenlerin gerçekle ilgisi olmayabilir.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER