Habertürk 08.03.2011

Yay burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, girişimler ve yenilikler konusunda dikkatli olmalarını tavsiye ediyor.

Yay burcu 08 Mart 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Sevgili Yaylar, Ay Koç burcu geçişinin son günündeyiz. Kendinize dönük düşünmeniz nedeniyle liderliği kimseye kaptırmaya niyetiniz yok. Bu nedenle herhangi bir sorunu çözerken ateşli tepkilerde bulunabilirsiniz. Herkes haddini bilmeli diye düşünürsünüz.

Saat 17:24 itibariyle Ay-Kuzey düğümle görünüm oluşturduğunda, aşk konusunda sizin için en doğru kişinin yakın bir zamanda karşınıza çıkabileceği yolunda bir his içinizde uyanabilir. Bu hissi sakın kaybetmeyiniz çünkü doğru bir iz üzerinde ilerlediğinize ne kadar inanırsanız mutluluk o kadar size yakın demektir.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, girişimler ve yenilikler konusunda frene basmakta, dikkatli olmakta fayda vardır. Sabır ve soğukkanlılık özellikle çok önemli. Ne kadar olumlu da olsa karşınıza çıkabilecek durumları derinlemesine süzgeçten geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Saat 19:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, gerek maddi ve manevi yönden gerekse çalışma koşullarınızın düzensiz oluşu nedeniyle tam olarak rahat ve huzur içinde olmadığınızı hissedebilirsiniz. Saat 23:42 itibariyle Ay-Chiron ile olumlu görünüm yaptığında kafanızın içinde düşündüğünüz bazı planları gerçekleştirme yönünde cesaretiniz artabilir.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER