Habertürk 09.06.2011

Yay burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yaylara bugün, ilişkilerinde güçlerini birbirlerine karşı değil hayata karşı kullanmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

YAY burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Yay burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Yaylar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkisi sağlam temellere oturmuş çiftler açısından gayet olumludur. Bir elmanın yarısı misali bütünleştirici, partnerinizle bilgi alışverişinde bulunmanızı sağlayıcı, arkadaşlık olgusu içinde hareket etmenizi destekleyici, böylece dönemi gayet hoş bir şekilde geçirmenizi müjdeleyicidir. Bu süreçte dağınık olan parçalar yerine oturur, böylece ilişkinizdeki sağlamlık ve güvenlik olgusu kökleştirilir.

-İlişkisinde sorun olanlar açısından dönemin anlamı tabi ki dikkat edilmesi gereken noktalarıyla ele alınmalıdır. Hani bir söz vardır. Zıt kutuplar birbirini çeker, aynı olanlar iter diye. İşte Venüs gezegeninin İkizler burcu seyri, doğru manada kullanıldığında, birbirinize doğru yönelmenize, tam tersi durumda ise, birbirinizden uzaklaşmanıza neden olur.

Çünkü karşıt burcunuzda oluşan tüm enerji hareketleri bir tahterevalliye benzer. Bir uçta siz varsınızdır, diğerinde partneriniz. İlişkiniz ortak sorumluluğunuzdur. Yani bu ilişkide inişler ve çıkışlar olması doğaldır. Siz gergin olduğunuzda o mantıklı yaklaşımlarla sizi sakinleştirirse, O, duygusallaştığında siz destek olursanız sorunlar ortadan kalkar. Bunu yapmak kolay mı? Eğer gerçekten aranızda sevgi varsa tabii ki kolay. Zorlamayla yürüyen bir ilişkiyse zaten hiçbir şekilde düzelmesi mümkün olmaz. O zaman dengeyi kurmanın yolu, belli noktalarda sabırlı olmaktan geçer. Gücünüzü birbiriniz üzerinde deneyerek, lider benim diye haykırmak yerine, gücünüzü, hayatın zorluklarıyla savaşmak adına birleştirmeniz çok daha faydalıdır.

-İlişkisi olmayanlar için bu süreç tanışmalar açısından etkili olabilir. Bazılarınız bu tarihler arasında yeni bir beraberliğe başlarken, kimileriniz var olan bir arkadaşlığı, aşka dönüştürebilirsiniz. Bunun dışında, yazışmalar, yolculuklar açısından da etkili bir zamandır. Kimileriniz için bu çift kısmetlilik olabilir. Aynı anda iki kişi birden talibiniz olabilir. Biraz kararsızlık yaşamanız mümkündür. Venüs-İkizler 4 Temmuz ve Mars-İkizler sürecinin 3 Ağustos tarihine kadar süreceğini düşünürsek, partner evinizdeki bu etkinlik, sizden çok farklı kimlik yapısına sahip bir kişiyle karşılaşma olasılığınız anlamındadır. Yaşamınıza girmesi muhtemel kişi, sizi kendinizle yüzleşmeye davet edicidir. Yani daha önce beraber olduğunuz kişilerden daha farklıdır. Sizi toparlar, onun mantığı sizin sezgileriniz, onun deli halleri sizin bilgeliğiniz, onun genç ruhu sizin olgunluğunuzla öylesine örtüşür ki, bu sayede aşkın derinliklerinde heyecanlı bir zaman geçirebilirsiniz. 10, 14, 28 Haziran tarihlerinde gerçekçi düşünmekte, tedbirli olmakta fayda var.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER