Habertürk 01.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, yengeçlere bugün ortaklık, birebir ilişkiler, anlaşma yenilenmeleri, sözleşmeler gibi geniş bir alan üzerinde odaklanacaklarını belirtiyor.

Yengeç burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler yeni güne adım atarken yine Ay-Oğlak burcu etkisi hala devam ediyor. Bugün ortaklık, birebir ilişkiler, anlaşma yenilenmeleri, sözleşmeler gibi geniş bir alan üzerinde odaklanıyoruz. Karşı taraf diye nitelendirdiğimiz kişilerin baskınlığı hayatımızda hala etkili. Ancak biz bu baskı karşısında elden geldiğince sakin, mantıklı ve soğukkanlı bir şekilde düşünmeye çalışmalıyız. Kendimizden şüphe etmememiz gerekiyor. Yani keşke şunu yapsaydım veya şöyle davransaydım daha iyi olurdu şeklinde hareket edersek, taviz vermek zorunda kalabiliriz. Saat 18:41 itibariyle yöneticiniz Ay, Merkürle kavuşum yapacak. Bu etki altında duygular ve mantık el ele veriyor. Demek oluyor ki, eğer istersek el ele vererek problemlerin üstesinden gelebiliriz.

Bu etki altında dikkat edilmesi gereken bir başka nokta gecikmiş ve bir türlü sonuçlanmamış işlerin üzerimizde yarattığı kaygıyı gidermek için esnek düşünmeye çalışmak. Belki şartlarımız bizi taviz vermeye zorluyor olabilir veya haklı olduğumuz halde isteklerimizi elde etmek için beklemek durumunda kalabiliriz. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk diliminde durumunuzu farklı bir bakış açısıyla gözden geçirme şansınız var. Hatta bazı konularda uygun çıkış yolu bile bulabilirsiniz.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER