Habertürk 10.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, maddi manevi yeniliklerde bulunma ve yaşam standartlarını yükseltme isteği taşıyacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler gün boyu devam edecek Ay-Aslan burcu etkisi altında, geleceğinizi garanti altına almak için parasal konularda daha fazla çaba sarfetme gereği duyarsınız. Bu gerekliliğin altında yatan bir başka önemli duygu, kimseye muhtaç olmama isteğidir. Zirvede olmak, rahat bir yaşam sürebilmek için hem kendinizden emin olmanız hem de yeri geldiğinde cesaretle kendinizi ortaya koymanız lazımdır. Bu öyle ince bir noktadır ki, mantık ve duygular arasında çatışma olmaksızın hareket etmek esastır. Ne istediğinizi bilmeli, isteğinize göre kararlar alabilmelisiniz.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında maddi ve manevi anlamda yeniliklerde bulunmak, yaşamınızı daha iyi şartlarda sürdürmek ihtiyacı içindesiniz. Fakat bunu tam anlamıyla yapabilmeniz için şefkat, ilgi ve desteklenmeye ihtiyacınız büyük. Bazılarınız ise yeni bir ortamda hayatını kurabilmek için, parasal yönden güçlü olmak gerektiğinin bilinci içinde içten içe planlamalarda bulunabilirler. Çünkü değişimin anahtarının para olduğunu bilmektesiniz. Bu düşüncelerinizi yakın bulduğunuz bir dostunuzla konuşabilir, rahatlayabilirsiniz.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER