Habertürk 10.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, evlilik veya ciddi ilişkiler konusunda tutarlı hareket etmenin önemini değerlendireceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 10 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz, Ay-Boğa burcu geçişinin ikinci gün etkileri altında başlıyor. Geleceğe yönelik planlarınızla ilgili konularda bilinçli düşünmek son derece önemli. Dışarıdan tepkiler gelse bile veya bazı durumlar istediğimiz gibi gelişmese de sakinliğimizi koruyacağız. Günün asıl önemli enerjisi karşıt burcunuz Oğlakta ilerleyen Venüs ve Pluto gezegenlerinin kavuşum etkisidir. Bu oluşum genel olarak evlilik veya ciddi ilişkiler konusunda tutarlı hareket etmenin önemini göstermektedir. Öncelikle yapılması gereken nasıl bir ilişki arzu etmektesiniz, nasıl mutlu olabilirsiniz, nasıl bir ilişki sizin açınızdan gelecekte hayırlı olur. Diyelim ki bir beraberliğiniz var.

O zaman şunu düşününüz. Yaşadığım beraberlik beni doyuruyor mu? Karşımdaki insanla hangi konularda anlaşıyor hangi mevzularda taban tabana zıt düşünüyorum. Gerçekten güvende miyim? Sorunlarımızı el birliği içinde çözebiliyor muyuz? Bu ilişkide eksikler, yanlışlar veya doğruların oranı nedir? İşte bütün bu sorulara dürüst ve doğru bir biçimde cevap verdiğiniz zaman ilişkiniz hakkında da net bir karar verebilmeniz mümkün hale gelir.

Her karanlığın aydınlık bir sabahı vardır. Güneşin ışıkları altında umutlarınızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER