Habertürk 11.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, iş veya özel ilişkilerde sakin ve sabırlı davranmaları halinde sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağını söylüyor.

Yengeç burcu 11 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz, İkizler burcunda seyreden Ay etkisi altında başlamakta. Bu enerji yarım kalan işleri bitirilmesi anlamında yararlıdır. Ancak çoğunluğumuz bir an önce iş güç bitse de eve gidip dinlensem modunda olduğu için çalışırken sıkılmanız mümkündür. Ancak arzu edilirse her işin üstesinden hızlıca gelinebilir. Duygusal meseleler böyle bir enerji altında, iki yönlü tepkiye neden olabilir. Bazılarınız tarafsız mantıklı bir şekilde olayları gözden geçirir, kiminiz bir çocuk gibi huysuzlanabilir.

Aslında olayları gereğinden fazla büyütmemek en güzelidir. Hem enerjinizi boş yere sarfetmemiş olursunuz hem de boş yere sinirlenmezsiniz. İş veya özel ilişkileriniz konusunda sakin ve sabırlı davranmanız halinde bugün sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşur. Akıllı planlamalarda bulunabilir. Ayrıca bu enerjinin en önemli yararı hayatı biraz daha vurdum duymaz şekilde ele almanızı sağlamasıdır. Bu bir çok Yengeç için rahatlatıcı olabilir.

Gün boyu huzur, mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

İremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER