Habertürk 11.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, hedeflerini gerçekleştirme ve girişimcilik konularında olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler saat 10:03 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bu seyrini 21 Haziran tarihine kadar sürdürecek. İlişkisi olanların partnerleriyle, ilişkisi olmayanların beraberce yol alabilecekleri bir kişiyle, aynı amaç için güç birliğinde bulunmaları anlamına gelir ki, bu durumda aşk, sadece bireysel arzuların tatmini olmakla kalmayıp, hedef merkezli hareket etmek demektir. İlişkisi sorunsuz ve gayet düzgün seyreden Yengeçler bu dönemde, ortak amaçları için belli bir grubun içinde yer almaktan, faaliyetlerde bulunmaktan hoşlanabilirler. Yani sevgilinizle, eşinizle sosyal ortamlarda bulunmak size güç kazandırabilir. Arzularınız son derece kuvvetli, isteklerinize ulaşma arzunuz belirgindir. Bu dönemde partnerinizle bir arada olmanın keyfini çıkarırken, aynı amaçta yürüyor olmanın hazzını yaşayabilirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu enerjileri incelediğimizde, özellikle dikkat etmeleri gereken nokta, birbirleriyle sadece aşkın uçsuz bucaksız güzelliklerini yaşamak kadar, sosyal faaliyetlerine de önem vermeleri, paylaşım içinde olmaları, ilişkilerini dış dünyada ifade etmekten çekinmemeleri, arkadaşlık temelli bir beraberlik yaşamaya özen göstermeleridir. Böyle olması halinde daha uzun ömürlü beraberlik yaşamaları mümkündür.

Saat 17:42 itibariyle Venüs-Jüpiter ve ardından saat 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. İş hayatınızla ilgili yapmayı düşündüklerinizi böyle bir enerjinin etkisi altında gerçekleştirmek kolaydır. Ancak burada çok önemli bir nokta var. İsteğinizde haklı mısınız? Hani bazen insan gergindir ve kendine haksızlık yapıldığını düşünür ve ne olursa olsun hakkı olanı elde etmek ister. İşte bu kavuşumlar onu sert bir şekilde tavır almaya, hiddetle bir şeyleri üzerine gitmeye, deyim yerindeyse yoldan çıkarmaya çalıştırır. Böyle bir durumda tabii ki enine boyuna düşünmelisiniz. Fakat diyelim ki, olumlu bir iş üzerindesiniz ve artık bir karar vererek yolunuzda ilerlemelisiniz. Ancak bugüne dek cesaretiniz bir türlü bunu gerçekleştirmenizde etkili değildi. O zaman buyurun. Bu enerji aradığınız gücü size sunmakta. Şimdi gidip cevabınızı verebilirsiniz. Eğer gittiğiniz yol doğru ve yönteminizde haklı iseniz bunu kendinize güvenli bir şekilde ortaya koyarken imalarda bulunmanız veya tepkisel davranmayınız. Hani bir söz vardır, bir tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye. İşte bu dönemde yapmanız gereken de budur. Sizin gibi güvencesine önem veren kişilerin bu dönemde duyarlılığınızı biraz geri plana çekerek, cesaretle görevinizi yerine getirmeniz, kuvvetli olmanız son derece yararlıdır. Yani gerçekten kim olduğunuzu, hedeflerinizin bilinci içinde toplumsal bir rol altında gerçekleştirmeye çalışmanız, elinizden geldiğince sabırlı olmanız, girişimcilik ruhunuzu asla kaybetmemeniz son derece önemlidir.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER