Habertürk 11.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, ilişkilerinde duygusallıktan uzak durmalarını, sorumlulukları birlikte üstlenmelerini öneriyor.

Yengeç burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler yeni hafta burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Geçmişe özlem duyan ancak bir yandan da yeniliklerde bulunmak isteyen sizler gün boyu güvenliğiniz konusunda hassasiyet gösterebilirsiniz. Kendi duygularınıza aşırı önem verebilir, dışarıdan gelebilecek uyarıları kendinizce değerlendirebilirsiniz. Yuvanıza, inandıklarınıza sahip çıkmaya çalışırsınız.

Saat 15:05 itibariyle yöneticiniz Ay boşluğa girmeden önce Güneş ile ilkdördün görünümü oluşturacak. Böyle bir görünüm geçtiğimiz 3 Nisan tarihinden bu yana mesleki, ailevi, özel ilişkiniz ve kendinizle alakalı konularda yaşanan gelişmelerin ve içinde bulunan durumunun gözden geçirilmesi anlamında önem taşır. Kişi böyle bir etki altında ileri gitmek, isteklerini elde etmek ister. Ancak bir yandan da çekinir geride kalmayı tercih eder. Çünkü başarısız olmaktan korkabilir. Esasen boşluk etkisi altında olunduğu için doğal olarak bilinçli davranmak gayet yararlıdır.

Saat 15:05-Salı 06:37 arasında yeni bir adım atmak zor olsa da, kişi olumlu hislerini paylaşarak ilişkisindeki pürüzleri düzeltebilir. Ancak bir sorun varsa, beklemede kalmak en doğrusudur. İş konularında da otoritelerle ilişkinizi güçlü tutmakta fayda vardır.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasındaki zorlu görünüm, ilişkinizle alakalı konularda duygusallıktan uzak düşünmenin, sorumlulukları birlikte üstlenmenin doğru olacağını göstermektedir. Eğer beraberlikte sorunlar varsa doğal olarak her iki tarafın da birbirine karşı anlayışlı olması gerekir. Yoksa bu çatışmaların ardı arkası kesilmediği için ilişki karman çorman bir hale gelebilir. Zaten bir taraftan toplum içinde kendinizi ispat etmeye çalışırken diğer taraftan eşinizden destek görememek rahatsız edicidir. Mümkün olduğu kadar akışa ayak uydurmakta fayda var.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER