Habertürk 11.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, pişmanlık yaratacak kararlar vermemek için geceyi sakin bir planlama içinde geçirmek faydalıdır diyor.

Yengeç burcu 11 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz saat 08:19 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay ile Kovada seyrini sürdürmekte olan Güneş arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamayı arzulayan, hedefine ulaşırken risk almak istemeyen bireyin ortaklaşa paylaşım içinde olduğu kişilerle yaşadığı mücadelesinin işaretidir. Doğal olarak her mücadelede olduğu gibi gerilim yaşanması mümkündür. Bilinçaltının derinliklerinde benzetme yerindeyse sakin bir liman arayan kişi, sanki fırtınalarla mücadeleye zorlanmaktadır. Kimileri için bu durum, parasal konularda yaşanan gerilimdir, bazıları için ilişkide yaşanan inatlaşmalardır, bir çoğunuz için dünyevi değerler ile idealler arasındaki tezatlıktır. Peki birey bu durumda ne yapmalıdır ki, günü daha rahat geçirebilsin. Öncelikle hiç kimse için huzurundan, geleceğinden, düşüncelerinden ve kendinden vazgeçmemelidir. Çünkü bu yaşam kendisine sunulmuş bir armağandır ve her sorun mutlaka bir şekilde çözüme kavuşur. Diyelim ki, şu anda şartlar ileri gitmenizin önünde maddi ve manevi anlamda engel oluşturmaktadır. O zaman en azından bugün ılımlı bir şekilde hareket etmek, kendinize yüklenmemek en doğrusudur. Ayrıca son bir haftadır yaşananların tekrar gözden geçirilmesi yerinde olur.

Saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde yukarıdaki konular üzerinde yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir. Ki bu kararlar daha sonra pişmanlık uyandırıcı olabilir. O nedenle olabildiği kadar geceyi sakin bir planlama içinde geçirmek faydalıdır.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER