Habertürk 12.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (12 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, gerçekleştirmek istedikleri hayallerinin ivme kazanıp aktif hale gelebileceğini söylüyor.

Yengeç burcu 12 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (12 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler, 12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Uranüs gezegeni başta meslek hayatınız olmak üzere toplumsal statünüz, maddi dünyada gerçekleştirdikleriniz, ebeveyn(anne veya baba) ilişkileriniz, işverenleriniz kısaca yazgı niteliğinde olan her türlü aktivitenizle ilgili konularında etkilidir. Bundan önceki yedi yıl boyunca gerçekleştirdikleriniz, çabalarınız Uranüs sayesinde toplum içinde belirgin hale gelir. Hayatınızda anlamlı olan, zihninizde canlandırdığınız ve gerçekleştirmek istedikleriniz Uranüs Koç burcu seyrinde hızlanır, ivme kazanır ve aktif hale gelebilir. Uranüs uzun seyirli bir gezegendir ve kuşakları ilgilendirir. Bu dönemde doğan çocuklar oldukça hızlı ve cesur adımlar atabilirler. Onlar dünyaya gelişleri itibariyle değişim arzusu duyan yenilikçi görüşte olan kişilerdir. Geleneksel yapıda olan ve kendi kabuğu içinde güven içinde yaşamak isteyen Yengeçler için Uranüs gezegeninin hızlandırıcı etkisi kimi zaman şok edici olabilir. Yaşamınızda meydana gelebilecek ani değişimlere adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Ancak şu var ki, bütün bunlar gelişiminiz adına son derece önemli olabilir. Eğer bazı yenilik ve değişimler yaşamınızda aniden oluşuyorsa bu Uranüsün izlemenizi istediği yeni bir yol ayrımının işareti olabilir. Böyle durumlarda önünüze çıkan fırsatı mutlaka gözden geçirin. Eğer gelişiminiz için gerekliyse uygulama konusunda cesur davranın.Uranüs gezegeni çalışma hayatında olan kişiler için son derece etkilidir. Bazen hiç aklınıza gelmeyen değişimler birdenbire karşınıza çıkabilir. Yıllarca görev aldığınız ve belli bir rutinde sürdürdüğünüz işiniz sona erebilir. Bu sizi hiç şaşırtmasın. Bilin ki bir başka yenilik sizi takip etmektedir. Böyle durumlarda panik olmak yerine değişikliğin sizin hayatınızdaki önemini kavramaya çalışınız.

Çünkü Uranüs farklı yönlerinizi ortaya koyabilmeniz için destekçinizdir. Uranüs Koç burcunda ilerlemeye başladığında Satürn yuva evinizde transitte olacak(Terazi burcunda) bu durum ailenizle aranızdaki dengeli paylaşımın önemini gösteriyor. Sizler şimdi, gerek yuvanız sınırları içindeki huzuru temin etmek gerekse mesleki konumunuz, toplum içindeki yerinizle alakalı değişimlere açık olmak durumundasınız. Bu iki önemli gezegen arasındaki dengeyi sağlamanız halinde yaşamınızda yepyeni bir sayfa açılacak demektir. Şimdi gelelim dikkat edilmesi gerekenlere. Uranüs hakikaten hızlı ve çarpıcı enerjileriyle dolu olarak hayatımıza dahil oluyor. Kimi zaman üzerimizde fazlasıyla etkili olup bizi başkalarının yönlendirmeye kalkışması nedeniyle gerginlik duyabiliriz. Baskılardan kurtulmak için fevri kararlar almaya kalkışabiliriz. Hatta kimi zaman her şeyi bırakıp çekmek gitmek isteyebiliriz. Oysaki sağlam ve uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirecek kadar dayanıklı ve bilinçli davranırsanız ödülünüz büyük olur. Uranüs, 10 Temmuz-10 Aralık tarihleri arasında Koç burcunda geri hareket yapacaktır. Bu dönemde kendi istediğiniz yolda ilerlemek için özgürlüğe fazlasıyla ihtiyaç duyarsınız. Hatta hiç düşünmeden radikal kararlar verebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, sırf değişiklik olsun diye yapılan yenilikler heyecanlıdır ancak üzerinde iyi düşünülmediği takdirde sorun çıkarabilir.

Hayatınızdaki yenilikleri akıllıca planlamamız ve arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER