Habertürk 12.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, zihinsel yönden aktif olacaklarını, işlerini hızlıca bitirebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler günümüz Ay-Başak burcu seyri ile başlıyor. Etrafınızı gözlem gücünüz bugün oldukça yüksek. Bu güç size, ayrıntılı işlerde başarı getiriyor ve ayrıca mükemmel olanı elde etmeniz yönünde destekliyor. Zihinsel yönden aktif oluşunuz ise, hızlıca işlerinizi bitirmenizde gayet olumlu bir günü vaat ediyor.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasındaki olumlu görünüm, tüm burçlar açısından hoş bir günün işaretçisi. Her zaman şunu söylerim. Hayat her şeye rağmen güzeldir. Yaşamak, nefes almak, sevmek ve sevilmek ne büyük ganimettir. Kimisi ufak bir şeyle mutlu olur, bazısı dünyaları versen doyumsuzdur. Gelin bugün siz de kendinize şu soruyu sorunuz. Ben ne istiyorum, ne gibi bir hedefim var, hayatta en büyük gayem nedir? Eğer amacınız eğitim hayatınızı sürdürmek ise, bu enerji size ileride kariyer yapabilmeniz adına bir fırsat getiriyor. Yurtdışı mı düşünüyorsunuz. O zaman araştırmanızı ve kendiniz için en uygun yeri seçmenizi söylüyor. Maddi ve manevi sorunlarınız mı var? Üzülme, şansına güven ve ilerle diyerek sizi heveslendiriyor. Hayata bakış açınızı ışıklandırarak size güç katıyor. Size düşen sadece ne istediğiniz bilmek. Bunu yaptığınızda önünüzde kapıların açıldığını görebilirsiniz. Lütfen rahat olun ve düşleyin. Gerisi inanın gayet kolay.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER