Habertürk 12.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, ilişkilerinde duygusal düşünmek yerine mantıklı bir şekilde durumu gözden geçirebileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 12 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler bugün Ay-İkizler burcu etkinliği altında ilişkinizle ilgili konularda duygusal düşünmek yerine mantıklı bir şekilde durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Kontrollü, eskisinden daha dikkatli, taviz vermek yerine kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz bir beraberlik tabii ki sizin açınızdan yararlıdır. Yani bu sefer en başından işleri sağlam tutmakta fayda var. Yaşadığınız tecrübelerin veya devam eden ilişkinizdeki sorunların size kaybettirdiklerini ve kazandırdıklarını bugün gerçekçi bir şekilde analiz edebilirsiniz.

Aslında sizin isteğiniz kısa soluklu düzelmelerden ziyade, her konuda uzun süreli bir iyileşme. Hayatı bir bohça gibi dört bir ucundan tutarak, geçmişte yaşananları artık bir yana koyarak yeni bir sayfa açmanın özlemini duyuyor olabilirsiniz. Bazılarınız düzenini kurmuş, fikirsel olarak anlaşabileceğiniz bir insanla hayatını birleştirmek isteyebilir. Bütün bu istekler gayet doğal ve yerinde. Eğer kendinizi mutlu olmaya layık görürseniz ve buna yürekten inanırsanız bütün bu beklentilerin gerçeğe dönüşmemesi için bir sebep yok.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER