Habertürk 13.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, çıkabilecek günlük engellerin akabinde günü sakin bir şekilde geçirmelerini tavsiye ediyor.

Yengeç burcu 13 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler Pazar gününe, Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyoruz. İlgilendiğiniz konularda bilgi sahibi olmak, değişik ortamlara girerek kendinizi ifade etmek, özgür olmak ve rutin her şeyden uzak durmak istediğiniz halde, sorumluluklarınız nedeniyle bunları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Kimileriniz için yenilik artık kaçınılmaz bir hal almıştır. Etrafınızda devamlı gördüğünüz insanlardan, sabahtan akşama kadar aynı tempoda koşturmaktan, birilerine hesap vermekten bıktığınız halde, yaşamınız bundan daha fazlasına yapmanıza izin vermiyor gibidir. Eğitim hayatında olanlar sınavlar, tezler, ihtisas alanı gibi konular derken, şimdi bir de staj, mecburi hizmet gibi durumlarla karşı karşıya oldukları için, kendilerini bezgin hissedebilirler.

Bazılarınız farklı ufuklar keşfetmek dünyayı gezmek ve görmek istediğiniz halde, sağlığınız müsait değildir. Bu durum sizi oldukça rahatsız etmekte olabilir. Dış dünyaya açılmak, işyerini daha da büyütmek isteyen kimileriniz ise, içinde bulundukları sistemin bürokratik engelleri nedeniyle bazı sınırlamalarla karşılaşabilirler. Yasal konularda sorunları olanlar, iş bulmakta zorluk çekenler, kısaca bugün tüm burç mensupları olarak, isteklerimiz ile dış dünyanın engelleri arasında kalabiliriz. Sevgili Dostlarım bu engelleniş nedeniyle, elinizi eteğinizi dış dünyadan geriye çekmeyiniz, hayata havlu atmayınız. Gelin ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden, hedeflerimizden vazgeçmeden, günü kendi akışı içinde sakin, tedbirli ancak bilinçli bir farkındalık içinde geçirelim. Tamam belki yavaşlayacağız, önümüze duvarlar örüldüğünü düşüneceğiz. Fakat bir şeyi unutmayalım ki, insan güçlü bir varlıktır. O duvarları aşmayı, sınırları zorlamayı bilir. Nasıl mı? Tabii ki kendine güven duyarak, oyunu kuralına göre oynayarak.

Pazar gününüz umduğunuzdan daha güzel geçsin. Sevdiklerinizle bir arada olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER