Habertürk 13.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, iletişimlerine dikkat etmelerinin faydalı olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 13 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler saat 05:51-18:57 arasında yöneticiniz Ay boşlukta kalacaktır. Yarım kalan işlerin tamamlanması ve rutin işlerin sürdürülmesinde fayda var. Her şeyin titizlikle kontrol edilmesi ve analizinin yapılması gayet yerinde olur. Bu süreç içinde mantıklı düşünmek sakin ve aklı başında hareket etmek gayet yararlıdır. Özellikle iletişiminize dikkat etmeniz yerindedir. Hani derler ya, söz gümüşse, sükut altındır diye, aynen öyle. Sakin olmakta yarar vardır. Birileriyle bağlantı kurmanız gerekiyorsa, tarafların bir araya gelmelerinde sorunlar yaşanabilir veya verdiğiniz kararlar üzerinde değişimlere gitmenize yol açar ki, bunu kesinlikle önermiyoruz. Çünkü yanılma olasılığımız yüksek olabilir. Fazla hareket imkanı bulmanızın zor olduğu bu saat diliminde özellikle trafikte sorunlar yaşanabilir. İş görüşmelerinde karşınızdaki kişinin sizi yokuşa sürmesi ihtimali yüksektir. Ailenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Bir bilgiyi öğrenmeniz, başkalarıyla paylaşımınız güç olabilir. Çevrenizdeki bazı insanların tuhaflıkları daha fazla gözünüze batabilir. Kardeşlerinizin size ihtiyaçları olabilir. Duygularınızı söze dökmeniz, ifade edebilmeniz zorlaşır.

Saat 18:57 sonrası Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, paylaşıma dönük düşüncenin simgesidir. Eğer baskılar altındaysanız ani tepkilerde bulunma olasılığınız vardır. Eğer her şey yolunda ise, yaşanan bir gelişmenin sizi heyecanlandıracağını söylemem mümkündür. İç dünyanızda sizi baskı altına alan her konuyu, bizlik duygusu içinde çözebilmenin kolay olacağını biliniz. İlişkinizle alakalı konularda da, işbirliğinden uzaklaşmak yerine, sağduyulu bir şekilde ele almaya çalışırsanız ruhsal açıdan rahatlamanız mümkün olabilir.

İşlerinizi başarılı bir şekilde yoluna koyabilmeniz, günü huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER