Habertürk 13.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, iç güdüsel olarak temel ihtiyaçları konusunda cesaretli davranabileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, saat 11:48 itibariyle Merkür ile olumlu bir görünüm oluşturacak. Bu enerji içgüdüsel olarak, temel ihtiyaçlarınız konusunda cesaretli davranmanız anlamına gelebilir. Kaldı ki gündelik hayatın baskıları ve sorumlulukları karşısında insan bir parça olsun rahatlamak isteyebilir. Bundan daha doğal ne olabilir ki? Bu ister biyolojik isterse ruhunuzun açlığını gidermek anlamında olsun farketmez. Bir şekilde doymalı, tatmin olmalısınızdır. Saat 13:50 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki faydalı yansıma altında etrafınızdaki kişilerin huzuru ve mutluluğu sizin için son derece önemli hale gelir. Çünkü bilirsiniz ki, onlar huzursuzsa sizin de mutlu olmanız zordur.

Saat 22:58 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünümün ardından Ay boşluğa girecektir. Boşluk süresince sistem içindeki yerinizi, varoluş hedefinizi, size yaşama sevinci, canlılık ve dirilik kazandırabilecek her şeyi kendi içinizde gözden geçirebilirsiniz. 22:58-Perşembe 09:41 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Ertesi güne adım atarken, titiz çalışma ve farkınızı ortaya koyma, isteklerinizi elde etme arzunuz yoğunlaşır.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER