Habertürk 13.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, iş yaşamında kararsızlıktan uzak durma, sabırlı olma ve ne istediğini bilme özelliğinin iyi sonuçlar vereceğini vurguluyor.

Yengeç burcu 13 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişlerinin sizin için anlamı, öncelikle rutin bir iş yaşamının sizleri rahatsız etmesi ve daha özgür bir şekilde çalışma arzunuzun simgesidir. Gündelik yaşamda özellikle keşif, araştırma, inanç, ruhsal danışmanlık, bilgilenme, bildiklerini diğer insanlara kabul ettirme arzunuz yükselebilir. Sağlığınız konusunda özen göstermeniz gereken bu süreçte keyifli ve pozitif çalışma ortamı sizin için gayet uygundur. Gerçekler kimi zaman sizi fazlasıyla tedirgin edebilir. Bu yüzden istediğiniz gibi düşünme ve olayları görme ihtiyacınız ön plandadır. İnsanlara yardımcı olma çabanızın altında yatan en önemli neden, bilginizi paylaşmak ve bu çerçevede etkileyici olmaktır. Ancak eğer bilgi dağarcığınızın temeli kuvvetli değilse, özellikle kendinizi geliştirmeniz son derece önemlidir. Bu süreçte, güdüsel şekilde hareket etmeniz zihinsel üstünlüğünüzü kabul ettirme çabanız büyür. Başkalarını anlama ve onların ne demek istediklerini önceden sezinleme kuvvetiniz yükselir. Bu geçişte başarılı olmanın yolu, kendi gerçeğinizin doğruluğuna güveniniz nasıl tam ise, başkalarının da fikirlerine o derece önem vermeniz ve dinlemenizdir. Özellikle çalışma ortamınızda bulunan insanlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunmanız size saygınlık ve başarı kazandırabilir. İş yaşamında kararsızlıktan uzak durmak, sabırlı olmak, ne istediğinizin farkında olarak kendinizi geliştirmek size olumlu yansımalar olarak geri dönecektir. Bu süreçte ne kadar özgür çalışmak isteseniz de, artan yoğunluk kimi zaman sizi rahatsız edici olabilir. Bu nedenle sistemli çalışmaya özen göstermeniz, gereksiz yüklerin altına girmemeniz yararlı olur.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansıması yer almaktadır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER