Habertürk 14.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yengeçlere bugün, aşırı verici yönlerine dur deme zamanının geldiğini söylüyor.

YENGEÇ burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler saat 07:09 Ay-Neptün zorlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Günlük hayatta yazılı ve sözlü yollarla bilginin dağıtılması ve paylaşılması anlamında hızlı bir günü işaret ediyor. Doğru zamanda doğru şeyi söylemek ve doğru şekilde işlerimizi yapmak durumundayız.

Saat 12:54 itibariyle Ay-Uranüs olumlu görünümü iş veya duygusal meselelere farklı bir bakış açısıyla bakabilmenizi, bazı durumları düzeltmeniz mümkün değilse bunu çok fazla dert etmemenizi söylüyor.

Saat 14:52 Ay-Chiron arasındaki zorlayıcı görünüm, kendinizi tüketircesine aşırı vericiliğinize dur deme vaktinin geldiğini söylüyor. Çünkü bunun kıymetini ancak bazı duyarlı insanların dışında kimsenin anlamayacağını söylüyor.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığı, herkesin kendi payına düşünmesi ve hareket etmesi sonucu yaşanabilecek ilişki sorunlarının göstergesidir. Bu saatlerde iş ortamınızda bazı kişilerle aranızda soğuk bir mesafe oluşabilir. Sağlık anlamında kendinize dikkat etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Ayrıca bazı kişiler pek de samimi olmayan tavırlarına şahit olmanız anlamına da gelebilir.

Saat 23:19 Ay-Satürn karşıtlığı gecenin ilerleyen bu saatlerinde huzur arayışınızı yükseltirken, aşkta özgürlüğün, hedefleriniz açısından dengeli paylaşımların sizin için güven verici olduğunun altını çiziyor.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER