Habertürk 14.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, karşılarındaki kişiye dengeli davranmalarını, karşılıklı haklarını adil olarak gözetmelerini öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Yengeç burcu 14 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler, cumartesi günü boyunca Terazi burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında karşınızdaki kişinin sizden farklı biri olduğuna anlayış göstermeniz yararlıdır. Bazı çocukça davranışlarda bulunması mümkündür. Aslında içinde hiçbir kötülük yoktur. Böyle bir durumda onunla ılımlı bir şekilde konuşunuz. Bu davranışların sizi rahatsız ettiğini söyleyiniz. Her şey hakça, adil ve eşit paylaşım içinde olursa lezzetine doyum olmaz. İsteklerinizin kabulü için nazik ve ölçülü bir biçimde izah ederseniz sizi anlayacağınızdan kuşkunuz olmasın.

Saat 06:41 itibariyle Ay-Pluto zorlu görünümü altında biraz önce belirttiğim gibi, dengeli davranmakta, karşılıklı hakları adil bir biçimde gözetmekte fayda var. Özellikle beraberliklerde her iki tarafın da birbiri üzerinde güç ve kontrol kurmaya kalkışmaması gerekir. Çünkü bu çekişmenin, ne galibi olur ne de kimseye bir faydası dokunur. 13:07 Ay-Satürn kavuşumunu olumlu yönde değerlendirmenin yolu, sorumluluk hissiyatı içinde hareket etmektir. Sizden büyük kişilerle bazı önemli konular üzerinde konuşabilirsiniz.

Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER